Investor relationsInschrijven >

Voorwoord

Hartelijk dank voor uw zakelijke interesse in Werkenhandel.nl
Wij hopen middels het onderstaande u meer zakelijk inzicht krijgt in: wie wij zijn, waar wij voor staan en de onderhandelingsruimte die er is aangaande participatie op basis van acquisitie / transitie of investering.

Missie en Visie

Werkenhandel.nl is een duurzaam initiatief welke is onstaan vanuit een markt welke: chaotisch, onoverzichtelijk en onverdeeld is. Doormiddel van dit initiatief willen wij zoveel mogelijk vraag en aanbod centraliseren op een overzichtelijke en gestructureerde wijze in de Benelux (België, Duitsland, Luxemburg en Nederland).
Hierbij streven wij naar een eerlijke duurzamere markt met gelijke rechten en kansen voor iedereen.
Om deze doelen te behalen streven wij naar meer naamsbekendheid, om zo een hogere dekkingsgraad te creeëren in de Benelux (België, Duitsland, Luxemburg en Nederland).

Huidige situatie

Het team van Werkenhandel.nl bestaat uit twee personen, dit zijn de founders van Werkenhandel.nl.
Op dit moment verzorgen wij de ontwikkeling, marketing, pr, ir en support aangaande Werkenhandel.nl.
Wij zijn tot op heden op geen enkele wijze aangewezen tot derden en hebben dit initiatief geheel zelfstanding ontwikkeld en in de markt gezet.
Na een lange aanlooptijd en ontwikkelingsperiode van ± 10 jaar van het idee (welke onstaan was in 2011) tot een marktconform platform, gaat de volgende fase van start. In deze fase leggen wij de focus op: opschalen, groeien, doorontwikkelen en optimaliseren.

Toekomst

Doordat het platform from scratch is gebouwd en geen afhankelijkheid kent, draait het stabiel en is het behalve veilig en betrouwbaar ook flexibel met betrekking tot toekomstige uitbreidings mogelijkheden.
Daarnaast groeit de kans op ongelijkheid en de vraag naar dit soort initiatieven op gebied van technologie en duurzaamheid.
Verder zien wij wekelijks nieuwe aanmeldingen, terugkerende bezoekers en blijft het aanbod stijgen.
Gezien de toenemende interesse, de propositie, de brede doelgroep, met de bijbehorende toekomstige ontwikkelingen, kijken wij met veel vetrouwen en optimisme naar de toekomst.

Samenwerking / Investering

Aangezien het platform blijft groeien, de vraag en interesse blijft toenemen. Sluiten wij samenwerking in zakelijk opzicht met derden al dan niet uit.
Deze samenwerking / investering kan op basis van professioneel en vetrouwelijk voorstel doormiddel van participatie (acquisitie, transitie) of investering.
Gezien de groei en ontwikkeling die wij doormaken, zal er bij een serieus proportioneel voorstel de mogelijkheden tot een eventuele samenwerking of investering serieus worden afgewogen (geëvalueerd).
Een samenwerking met een sterke partner of een zakelijke investering levert immers wederzijdse kansen en mogelijkheden.

Geïnteresseerd in samenwerking / investering?

Bent u geïnteresseerd, meldt u als partner / investeerder via het inschrijfformulier.

Geen samenwerking / investering, maar toch een kleine bijdrage?

Geen belang bij samenwerking / investering, maar toch een kleine bijdrage willen leveren aan dit initiatief, ga dan naar de doneer-pagina.

Vragen opmerkingen of onduidelijkheden?

Voor vragen, opmerkingen of onduidelijkheden ga naar veel gestelde vragen. Heb je nog geen antwoord op jouw vraag, neem dan contact op via het contactformulier.


Door je aan te melden als partner / investeerder accepteer je de algemene voorwaarden en het privacybeleid.
×
Mijn Werkenhandel