SponsoringInschrijven >

Voorwoord

Er is inmiddels al enkele jaren door team Werkenhandel.nl vors geïnvesteerd in een betrouwbaar, functioneel en innovatief platform. Sinds december 2021 is het platform uitgebreid met ruimte voor enkele sponsoren. Per 10 jnuari 2022 worden de inschrijvingen in behandeling genomen (Let op: er is maximaal plek voor 6 sponsoren).
Door middel van de sponsoren wordt er meer bestedingsruimte gecreëerd, om vervolgens extra te kunnen investeren in groei, ontwikkeling en optimalisatie van Werkenhandel.nl.

Marketing en sponsoring

Om de lange termijn doelstellingen te waarborgen is het belangrijk dat er doormiddel van sponsoring meer bestedingsruimte komt voor marketing.
Het komende jaar zal er flink geïnvesteerd worden in de marketing, om zo meer naamsbekendheid te generen, waarbij wij onze focus leggen op de Benelux.

Wat hebben wij te bieden?
  • Jouw bedrijf wordt gepromoot op de home-pagina in 1 van de 6 vakken.
  • Jouw bedrijsnaam wordt verwerkt in de footer van Werkenhandel.nl.
  • Een gratis bedrijfsaccount waarbij jouw bedrijf zichtbaar wordt in de bedrijvengids.

Wat ondersteunt jouw bedrijf?

Het geld wordt geïnversteerd in marketing, promotie en doorontwikkeling. Je draagt bij aan een maatschappelijk, economische draagvlak, waarbij Werkenhandel.nl op een duurzame en innovatieve manier inspeelt om vraag en aanbod (in jouw omgeving) bij elkaar te brengen. Door gelijke rechten, kansen en transparantie geeft Werkenhandel.nl een nieuwe dementie aan de markt.

Wat kost het?

Inruil voor de bovenstaande punten vragen wij eenmalige administratie- en verwerkingskosten van €250,- een financiële tegemoetkoming van €1.500,- per maand. De sponsering heeft een geldigheidstermijn van 1 jaar en is hiermee jaarlijks te verlengen of op te zeggen.

Sponsor worden?

Wilt u meer publiciteit ontvangen en tevens een bijdrage leveren aan een betere toekomst? Meld je aan als sponsor via het inschrijfformulier.

Geen sponsor, maar toch een kleine bijdrage?

Wlt u zich niet als sponsor aanmelden, maar toch een kleine bijdrage willen leveren aan dit initiatief. Ga dan naar de doneer-pagina.

Vragen opmerkingen of onduidelijkheden?

Voor vragen, opmerkingen of onduidelijkheden ga naar veel gestelde vragen. Heb je nog geen antwoord op jouw vraag, neem dan contact op via het contactformulier.


Door je aan te melden als sponsor accepteer je de algemene voorwaarden sponsorovereenkomst, algemene voorwaarden en het privacybeleid.
×
Mijn Werkenhandel